Yellow Bakery
1

Quant a nosaltres

Benvingut a Yellow Bakery.


Som una fleca orgànica independent amb seu a Barcelona, Espanya, que fem servir massa fermentada en la preparació,. El propietari i cap forner, Paul Stoykovich, un xef professional que va esdevenir forner professional en 2008 després de conèixer i formar-se amb una de les millors pastisseres d’Austràlia, la xef Lorraine Godsmark.

La passió de Paul per enfornar pa l’ha portat de Sydney, on va treballar en Bourke Street Bakery Sydney, Austràlia, a San Francisco per estudiar l’art de la massa fermentada.

Paul ha fet de Barcelona la seva llar, i Yellow Bakery – els seus somnis realitzats.

Filosofia

Tot el que vam crear dins del nostre negoci representa la nostra passió per les pràctiques artesanals i mètodes de tota la vida. Ús de farina orgànica de qualitat suprema, local i certificada. Procés de 36 hores, cada pa es fabrica totalment de forma artesanal. Fem servir un procés de fermentació natural tradicional per aixecar la massa en lloc d’utilitzar el llevat comercial comuna. Aquest procés implica l’ús d’una “llevat” que ha viatjat al voltant del món creant màgia a les nostres cuines i el plaer de tots els que l’han provat!

1 (4)

Venda a l’engròs

La venda a l’engròs ens permet desafiar, col•laborar i establir relacions. Si està interessat en rebre més informació, un mostreig del nostre producte o esdevenir un client a l’engròs de Yellow Bakery, no dubti en contactar amb nosaltres a:

Yellow Bakery
4 Biz LOC 1 Calle Regomir 08002 Barcelona

646.148.647
info@yellowbakery.es

Nom (necessari)

Email (necessari)

Número de telèfon

Assignatura

El teu missatge